• GU's Facebook side
 • Youtube
 • Instagram
 • Intranettet Viggo

Derfor valgte vi Gudenaadalen

 

 • "Vores og ikke mindst vores piges valg gik på, at det virkede som et rart sted at bo og gå i skole, hvor der var mulighed for at vælge bredt inden for både linje- samt valgfag. Stedet bød på motiverede lærer/ledelse med holdninger der lå i god tråd med vores overbevisninger samt at der herskede en god og afslappet stemning. Alt i alt en god investering i og start på livet efter folkeskolen".

 • Valget var let for os, idet storebroderen havde gået hos Jer, og blev helt forandret - til det bedre, vel at mærke! Og lillesøsteren var efter besøg på efterskolernes dag ikke i tvivl. Nu efter 2 uger, betegner hun sig selv som "lykkelig". GE er ensbetydende med det helt rigtige værdigrundlag, ærlighed, den rette balance mellem krav, ansvar og frihed - og det vigtigste: Et lærerkollegium ud over det sædvanlige. Lutter behjertede mennesker, som er fantastiske i deres gerning med de unge mennesker! Har pralet med GE vidt og bredt...

 • Vi valgte GE, fordi vi hørte godt om efterskolen fra familie og fordi vores ældste søn fik en oplevelse for livet det år han gik på GU/GE. Samt de grundværdier i præger børnene med, er også en gave som de kan bruge hele livet.

 • Det var vores dreng selv der valgte. Hverken min husbond, jeg selv eller storebror har været på efterskole så initiativet kom fra ham selv. Jeg vil så sige at det var ret godt valgt!!

 • Vores ældste pige valgte Gudenaadalens efterskole blandt andet grundet den gode omtale, fordi vi kendte nogen der havde gået på efterskolen men også på grund af den gode atmosfære på skolen. Efterfølgende har vores to andre piger valgt skolen, helt uden at se andre :-)

 • Vi valgte Gudenaadalens Efterskole, da vores ældste datter også gik på GE for 4 år siden, hvilket på alle måder var et fantastisk år for hende - såvel fagligt som socialt. Noget af det som begge piger fremhæver i deres valg, er de rigtig fine idrætsfaciliteter, fokus på den fælles gymnastikopvisning, fokus på det faglige, fokus på trivsel, at der er regler og rammer, men at disse ikke er "sindssygt overdrevet snævre", som det ses på andre efterskoler:) :) Og så nævner de faktisk også det forhold, at man flytter værelse/værelseskammerat(er) 2 gange i løbet af året. Det giver rigtig gode betingelser for, at eleverne får en så bred social oplevelse som muligt!

 • Vi valgte Gudenådalens efterskole, fordi vi havde hørt rigtig meget godt om skolen fra to hold venner, hvis sønner og døtre allesammen havde gået hos jer. Da vi tog til åbent hus og oplevede stemningen var vores datter også selv helt sikker på, at hun skulle gå på efterskole hos jer.

 • Fætrene har begge gået her, de fandt deres kæreste/kone under opholdet, så idag har vi 4 i familien tættest på som kun har varme anbefalinger til Gudenaadalens efterskole, derfor var valget ikke svært da det blev vores drengs tur. Desuden ligger det praktisk tæt på og det er muligt at tage toget frem og tilbage. Da vi var til åbent hus var han solgt med det samme, så selvfølgelig blev det hos jer. I kunne jo også tilbyde springlinjen, som var det han søgte.

 • Vores datter havde hørt god omtale af skolen fra tidligere elever og efter et besøg på skolen fornemmer man hurtigt den gode stemning og de engagerede lærere.

 • Vores søn søgte en efterskole med håndboldlinje, og det havde I. Vi besøgte jer ved åbent hus og blev rigtig godt modtaget af både elever ved rundvisning og af lærere i spisesalen bagefter. God engagement og rigtig god stemning på skolen. Samtidig kendte vi nogle stykker, der har haft børn hos jer tidligere, som havde omtalt skolen positivt, men det var ikke vores primære valg af jer. Det primære valg var: håndbold, god stemning og atmosfære, engagement fra elever og lærere og et godt budskab fra skolen, hvad en dagligdag med unge mennesker skal indeholde. Tydelige og engagerede voksne.

 • Vi valgte, eller rettere vores dreng valgte Gudenådalens Efterskole, fordi han havde en tidligere klassekammerat der tog 9. ude hos jer - og som var MEGA glad for det. Vi tjekkede derfor skolen ud og forhørte os omkring i netværket om kendskab til skolen - Kun positive tilbagemeldinger. Da skolen så samtidig også have springlinien, dygtige undervisere (omdømme) og lækker springsal mm - Ja, så blev det den. Og det er han i dag MEGA glad for.

 • "Det var ganske nemt! Efter et par besøg på andre efterskoler var Frederik ikke i tvivl om at det var her han skulle gå. Atmosfæren, omgivelserne og den idealistiske men samtidig varme ånd man mødes med på Gudenaadalens efterskole faldt lige i hans og vores smag."

 • Vores ældste søn gik på skolen, så vi har kun roser at sige om Gudenaadalen. Den måde lærerne er overfor eleverne og det sammenhold som hurtigt kommer eleverne imellem, er fantastisk. Vores yngste havde besluttet sig allerede da hans bror gik her, det er her jeg skal gå i 10'ende. Så vi var ikke i tvivl, Gudenaadalens efterskole kan kun anbefales.

 • Vi har valgt Gudenådalens efterskole, da vi gennem venner har hørt så meget positivt om skolen. Da vi var på besøgsdag for 2 år siden, var Sara bare solgt i stedet og der har ikke været tvivl i hendes sind om hvorvidt hun skulle ud til jer.

 • Vi valgte skolen da vi kender flere som har gået hos jer, og som alle har haft et fantastisk år. Efter vi havde fået en fantastisk rundvisning af to elever en tilfældig tirsdag (tror jeg) aften, ja så var vi bare sikker i vores valg af skole, hvilket kun er blevet bekræftet flere gange siden. Fantastiske rammer, super imødekommende og empatiske medarbejdere. Styr på tingene og iderige, ja bare det hele. Hvem der bare skulle på efterskole hos jer.

 • Vi valgte Gudenaadalens efterskole efter grundig research på nettet. Det var vigtigt, at vores datter kunne dyrke sport (ikke nødvendigvis på et højt niveau, nogle efterskoler signalerede at de søgte efter "talenter" (de skoler valgte vi fra) og at hun samtidig kunne vælge nogle kreative fag. Desuden kender vi tidligere elever, der kun havde positive historier at fortælle fra deres ophold. Den endelige beslutning blev taget til jeres åbent hus arrangement, hvor vi blev vist rundt af elever. Besøget på skolen gav os den helt rigtige mave fornemmelse. Det bliver måske lidt en sludder for en sladder. Fakta er, at oplysningerne på hjemmesiden fik os til at vælge at besøge skolen. Besøget fik os til at træffe den endelige beslutning.

 • Vi valgte Gudenaadalens Efterskole på baggrund af erfaring og mavefornemmelse. Min datter havde selv fundet Jer på nettet uden at vide at min søster og 4 af mine kusiner har gået hos Jer. Men jeg kunne med det samme sige, at det var et sted, jeg ville være glad for at sende hende hen. Vi tog over 2 gange til Efterskolernes dag, og begge gange blev både min datter og jeg bekræftet i, at det var stedet. Det virker som, der bare er styr på tingene, og det er et stort plus, synes jeg. Derudover er I Grundtvig/Koldsk, hvilket også i mine øjne er et stort plus. Jeg vil helt sikkert anbefale Jer til andre.

 • Vores dreng havde bare en god fornemmelse i maven efter besøg hos jer til efterskolernes dag og var ikke længere i tvivl om valg af skole. I er åbne, imødekommende, har mange forskellige linjer og vigtigst for os som forældre er jeres værdigrundlag, I har regler der skal overholdes, I bruger humor i jeres formidling og vigtigst af alt vægter I børnenes trivsel meget højt. Gudenaadalens Efterskole er ikke den flotteste skole vi har set, men trivsel handler ikke om arkitektur og ny renoverede værelsesgange men om hvordan man har det med hinanden.

 • Vores datter var faktisk meldt ind på en anden idrætsefterskole, men som tiden nærmede sig, var hendes mavefornemmelse, at det ikke var det rigtige for hende. Vi havde tidligere set Gudenaadalen og efter hendes ønske tog vi derhen på besøg. Da kom den gode og rigtige mavefornemmelse for hende. Vi kan som forældre kun bakke op om hendes valg. Vi fornemmer, at der på GE er gode grundholdninger, regler og tilgange til eleverne, som matcher vores holdninger. Men vigtigst, det var vores datters valg.

 • Vi valgte GE tilbage i 2011-2012, eller det vil sige at vores ældste datter fandt den ved at søge på efterskoler i en overkommelig radius fra vores bopæl og som levede op til hendes forventning om en efterskole, hvor man kombinerer sport med det faglige. Og vi kan på ingen måde sige at vi har fortrudt, GE har til fulde levet op til vores forventninger. Der er en rar og god ånd, tone på stedet hvor de unge mennesker, bliver betragtet som unge mennesker. Og de vokser med opgaven om at være rummelige og tage del i et fantastisk fællesskab, som kun kan blive til noget hvis alle yder en indsats. Hun havde meget hjemve, men ved fælles indsats kom hun godt igennem skoleåret, hun spurgte forleden om vi som forældre var "træt" af, at hun ikke havde fået så meget ud af efterskolen som søsteren og nu vores sidste datter som går på efterskolen. Hvortil jeg kun kunne sige, at jeg også synes hun havde fået meget med fra efterskolen. Bla ved hun nu, at når hun starter på noget nyt, skal hun tage del i fællesskabet, selvom det kræver meget når man ikke som natur er meget udadvendt. Og at den veninde hun fik under efterskoleopholdet har hun stadig og det tror jeg varer ved. Så GE har vi anbefalet til venner og familie, fordi I er nogle fantastiske ledere, der spreder glæde og har en god omgangstone og udstråler engagement i forhold til de unge mennesker og som har ansat et fantastisk personale, der gør det samme.

 • Vi valgte Gudenaadalens da vi havde hørt rigtig godt om efterskolen. Derfor tog vi på besøg, for at få en fornemmelse af skolen. Med det samme, faldt både vores datter og os forældre for skolen. Vi er helt overbeviste om, at hun vil få en fantastisk oplevelse i dette skoleår, rustet på alle måder, til at komme videre.

 • Vi valgte jer, da vi efter et besøg havde en klar fornemmelse af hvad i står for. I er "klare i spyttet". Og det I siger, er det I gør. Rigtig god stemning, når vi som forældre træder ind hos jer. Og ikke mindst er det jeres skole begge vores piger har fundet mest attraktiv efter besøgsrunder på efterskolernes dag.

 • Vores datter lavede det opsøgende arbejde helt og holdent selv, faldt for Gudenaadalens efterskole og håndboldlinien. Besøgte jer også var det afgjort. Og det har vi bestemt ikke fortrudt.