• GU's Facebook side
 • Youtube
 • Instagram
 • Intranettet Viggo

Derfor valgte vi Gudenaadalen

Vi har spurgt forældrene til dete nuværende elevhold, hvor de valgte Gudenaadalens Efterskole

 

 • ”Vi valgte GE, fordi den havde det perfekte mix mellem linjefag og ‘alt det andet’. - og så fordi skolen oser af god energi, som Jesper Emil tydeligvis går forrest for at skabe.”
 • ”Vores søn var i mange år skrevet op til en efterskole med mange timers håndbold på højt niveau, men året før han skulle starte, blev han skadet og kunne ofte ikke spille med. På den anden side har han kun spillet bold hele sit liv, så det var svært at se han på en kreativ, frilufts- eller musiklinje. Derfor valgte vi GE, hvor han stadig kan spille håndbold, men hvis han i perioder er skadet, er der stadig en masse andet socialt på skolen han er en del af. Vi har ikke fortrudt. Han elsker det!”
 • ”Har snakket med andre om jeres efterskole, og der er kun positiv respons, og styr på alt, så derfor valgte vi Gudenaadalens efterskole”
 • ”Vi valgte Gudenaadalens efterskole pga. deres værdier. For os er de menneskelige værdier vigtigt. Det, at kunne skabe relationer med forskellige typer mennesker og køn. Ligeledes at skolen tør at stå fast på deres principper, give en konsekvens, hvis nødvendigt, "skubbe" det unge mennesker ud af sin comfort zone og ikke mindst, at ledelsen og personalet brænder for at være sammen med unge mennesker.”
 • ”I første omgang valgte vi GE, hovedsageligt pga af de fantastiske spring faciliteter der er på skolen. Vi havde udelukkende hørt godt om skolen og den opfattelse blev kun bekræftet, da vi besøgte skolen. I anden omgang var vi ikke i tvivl... Det skulle helt klart være GE! Vi turde ikke andet, af frygt for, at vi ville blive skuffede et andet sted. Vores oplevelse med skolen har fra første besøg været, at ånden på skolen er i top og at der er styr på tingene... noget der giver tryghed, når man står overfor at aflevere sit guld i andres hænder! Den “kærligt opdragende facon” vi ser og oplever på skolen, er helt fantastisk og fuldstændig i tråd med det vi søgte for vores børn.”
 • "Vi var rundt på flere efterskoler og var skrevet op på Brøruphus efterskole. Da vi så kom ud på jeres efterskole, var vi ikke i tvivl. Der var bare en rigtig god ånd med det samme vi kom ind ad døren. I var helt nede på jorden og det tiltalte os. Vores datter har brug for hjælp til at læse og det følte hun og jeg, at I kunne hjælpe hende med. Vi var ude hos jer 3 gange og blev mere og mere glad for hver gang. Blev skrevet op ved 2. besøg, hvor hun kom på venteliste som nr. 1. Heldigvis kom hun ind. Vi var sikre på, at det var det rigtige valg, med den ånd I har på skolen.”
 • ”Godt førstehåndsindtryk af skolen, pæn og velholdt. Gode værdier. Glade elever og stort arrangement fra lærerne. En forstander og viceforstander med en god ping pong, og man får hurtigt indtryk af, at de brænder for efterskolelivet, og ønsker at give vores unge mennesker et fantastisk år både fagligt og socialt.”
 • ”Vores søn trængte til et boost efter nogle år med mange sociale udfordringer - som følge af dårlig motorik og samsyn. Efter han blev hjulpet motorisk, er han blomstret op, og da han selv fik modet og lysten til efterskolelivet, slog vi til med det samme. Han valgte Gudenådalens efterskole i samråd ned hans klasselærer allerede i 7. klasse - det var den eneste rigtige sted for ham, mente de begge - vi er heldigvis enige. Han har fået en fantastisk start :-)”
 • ”Vi valgte Gudenådalens efterskole fordi: Vi oplevede en fantastisk rundvisning til efterskolernes dag, hvilket gjorde vores barns valg af efterskole nemt. At skolen skaber gode ambassadører, indikerer at skolen er en tryg base med gode og traditionelle grundværdier.”
 • ”Vores søns kusine gik på GE for 2 år siden og var vildt glad for det. Vi besøgte jer på efterskolernes dag, og efter 5 minutter vender Mads sig mod sin mor og siger: “Her kan jeg bare godt lide at være”. Det gjorde det hele, og vi meldte ham ind med det samme.”
 • ”Lækre og tidssvarende bygninger. Begrænsninger på antal elever på hver linje, der sikrer en sammensat elevgruppe. Samtale baseret regelsæt.”
 • ”Vi valgte Gudenaadalens Efterskole, fordi både vores søn og vi forældre fik et rigtigt godt indtryk af både skole, personale, faglighed, rammer mv., i forbindelse med Åbent Hus-besøg.”
 • ”Vi kender flere som har haft deres børn på Gudenaadalens efterskole, og der har både børn og forældre talt godt om skolen.”
 • ”Vi har besøgt efterskoler med en håndboldlinje, men hvor der også har været mulighed for kreative aktiviteter/valgfag. Det blev afgrænset til to mulige efter besøg, og en venteliste på den anden efterskole betød, valget faldt på jer.”
 • ”Vi har hørt om efterskolen fra andre, som har anbefalet den. Vores søn har været på Camp på GE i 7. Klasse, og han har ikke selv været i tvivl om, at det skulle være GE.”
 • ”Vi fik efterskolen anbefalet af Bjergsnæs efterskole, som ligger tæt på, hvor vi bor.””Når man tænker tilbage på sin egen ungdom, og hvilke oplevelser man selv fik ved at gå på efterskole, er det naturligt at give sine egne børn den mulighed. Et år man husker tilbage på, fyldt med gode minder. Og Gudenådalens Efterskole er en skole man kommer på i flere generationer. En af landets bedste.”
 • ”Vi valgte GE, fordi min mand havde gået der, og vores datter havde været på efterårscamp på GE.”
 • ”Vi var rundt på forskellige efterskoler på efterskolernes dag. På GE var teenagerens “mavefornemmelse” helt rigtig. Hun kunne ikke specificere det nærmere. Vi fulgte mavefornemmelsen og har ikke fortrudt. Hun og vi er super glade for skolen og det skønneste personale.”
 • ”Vi valgte Gudenådalen efterskole, fordi vi har hørt meget godt om den! Vi var ude og se efterskolen, til efterskolernes dag, og fandt den meget meget, hyggelig og hjemlig! Vi fik en rundvisning af en helt utrolig dejlig elev, som var så sød og positiv. Vores søn var 100% sikker på at det skulle være på GE han ville gå, selvom vi var ude og se en anden efterskole, som også var en god skole! Vi er vilde med skolen! Tak for jer og den!”
 • ”Vi tog ud og besøgte GE på Efterskolernes Dag, fordi vi havde fået den anbefalet af en forældre, der er i familie med en lærer på skolen, understøttet af at der var så mange positive kommentarer på jeres Facebook-side. Vi valgte GE, fordi vi havde en meget positiv dag hos jer på Efterskolernes Dag, hvor min søn fornemmede den gode og sunde stemning hos jer. Og vi har bestemt ikke fortrudt! Hvor er I bare gode, og jeg er jer dybt taknemmelige for, hvordan I håndterede min søns svære start!”
 • ”Vi valgte GE fordi:
  • værdigrundlaget stemmer overens med vores.
  • fordi vi vægter muligheden for at stifte bekendtskab med forskellige fællesskaber højt.
  • fordi det både er muligt at forfølge sin egen interesse gennem valg af linjefag og muligt at udvikle sig personligt og fagligt.
  • fordi omgivelser og faciliteter er fantastiske.
  • fordi, vi helt fra start blev mødt af et engageret ledelses- og lærerteam.”
 • ”Vi valgte GE, fordi Frederik syntes godt om den, og havde kun hørt godt om den fra tidligere elever/forældre. Og så lå den indenfor den radius, som vi syntes vi vil bruge på transport.”
 • ”Vi valgte GE, da vi har haft rigtig gode erfaringer fra tidligere barn, der har gået på skolen. Derudover har vi deltaget i fremvisning på skolen x flere (og vi har været på mange skoler), hvor Jesper Emil med hans arrangement og fokus på fællesskabets værdier har gjort et positivt indtryk (både på os voksne, men også på vores unge børn). Det, at I ligger vægt på sociale færdigheder og egen rolle i forhold til fællesskabet, er grundværdier vi vægter rigtig højt. Vi synes det er fantastisk, at I ikke sælger jeres skole ved at tilbyde rejser til fx Amerika eller Kina, hvorved I viser, at fællesskab, godt kammeratskab og nærhed kan foregå alle steder. Og meget mere.... Synes I er en fantastisk skole.”
 • ”Vi valgte GE, fordi den dels giver plads til dannelse og dygtiggørelse, men ikke mindst fordi den prioriterer eleverne sociale trivsel højt, så de alle kommer bedre rustede ud, klar til at gå i gang med en ungdomsuddannelse. Det var ligeledes utroligt vigtigt for vores datter at hun kunne få det linjefag, som hun gerne ville have. Efterskolen giver vores datter mulighed for at modnes og at stå på egne ben i det tempo, hun magter. For os er det kolossalt vigtigt, at det også er trygge, varme rammer og høj social involvering.”
 • ”Det gjorde vi, fordi den blev anbefalet af vores datters gymnastiklærer. Men bestemt også fordi vi fik et enormt godt indtryk, da vi var på besøg til åbent hus. Der var ingen tvivl i min datters sind (eller mit) om, at det skulle være den. Faktisk besøgte vi ingen andre skoler derefter. Det var der slet ikke behov for! Og det har fuldstændig levet op til forventningerne. Og mere til!”

 • ”Vores ældste søn var begejstret for skolen og det er vores datter også. Hun har haft skolen i tankerne siden søskendeweekend for 5 år siden, så den weekend er nok godt givet ud!”

 • ”Vi valgte skolen, fordi den med sit grundtvigske ståsted danner eleverne vildt godt fagligt og personligt. Og fordi skolens lærere er så motiverede på at gøre elevernes "jeg" til "vi".”

 • ”Tryghed er nok ordet når vi forældre skal aflevere vores guld til en efterskole. Og det har vi med Gudenaadalens - uden tvivl! Da vi i sin tid skulle på “Efterskole tjek” nåede vi faktisk kun at tjekke en skole, nemlig Gudenaadalens Efterskole. Det var godt nok bilens skyld da den brød sammen lige før Ulstrup. Men efter besøget var vi ikke i tvivl - her skulle Maya gå i 10. klasse. Pigen var begejstret og det er hun også den dag i dag hvor hun har tilbragt ca. 1 måned på skolen. Tak for at passe godt på vores datter og tak for den måde I “driver virksomhed” på’! Alt gøres på en utrolig venlig og medmenneskelig måde...!”

 • ”Vi fik en rigtig god indtryk af skolen ved åbent hus-arrangement. hvor vi følte der var en rigtig god ånd på skole. At der er en god ledelse på skolen som tager ansvar. Vores datter syntes godt om skolen, som er det vigtigste da det jo er hende der skal gå på skolen.”

 • ”Vi valgte Gudenaadalens, da både vi og vores datter havde en rigtig god fornemmelse, fra første gang vi besøgte skolen, derudover har vi kun hørt godt om skolen, igennem vores netværk.”