• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

E-sport efterskole midtjylland | Gudenaadalens Efterskole

Til dig der vil mere end bare gaming

 

Linjefaget E-sport på Gudenaadalens Efterskole er for dig, som vil mere end bare almindelig gaming.  Er du ambitiøs omkring E-sport, har du lyst til at forbedre dig og har du mod på at gå i dybden med taktikker, spilforståelse, kommunikation og koordination, så er dette linjen for dig!

 

På linjen kommer du primært til at spille Counter Strike: Global Offensive, men får naturligvis også mulighed for at prøve andre spil.

 

 

Vi giver dig intens træning inden for teori, teknik og strategi. Vi arbejder med at udvikle dine skills både individuelt og som holdspiller. Som holdspiller er det vigtigt, at samarbejdet fungerer og derfor arbejder vi også meget med teambuilding og kommunikation for at optimere jeres muligheder for at vinde. På e-sport vil du lære at træffe hurtige og gode beslutninger til gavn for dig og dit hold.

E-sport som linjefag på Gudenaadalens Efterskole er 3 x 90 minutter pr uge, samt 3-4 linjefagsdage i løbet af året, hvor der er mulighed for at gå all in i e-sport. Derudover deltager vi i nogle weekender i forskellige e-sports aktiviteteter og arrangerer LAN-events og kampe mod andre efterskoler.

 

Ved skolestart står et nyindrettet rum klar til dig med gamerstole, LED-lys og lynhurtigt 1000/1000 internet, så du får de optimale betingelser for at dyrke din store passion for e-sport.
For at optimere dine muligheder for at udvikle dig som spiller, skal du medbringe din egen computer osv. så du altid spiller med dit eget gear og dine egne settings.

 

Lad det være sagt med det samme, E-sport er en sport. Derfor er det vigtigt, at du holder dig i god form, så du kan holde koncentrationen høj, tage gode beslutninger og reagere lynhurtigt, når du er i hektiske kampsituationer. På Gudenaadalens Efterskole har vi fokus på en sund livsstil, og derfor indgår fysisk træning også som en del af e-sports undervisningen. Yderligere deltager du i den obligatoriske gymnastik (3 timer om ugen) – og derudover kan du vælge andre fysiske valgfag. Du har altså rig mulighed for både at udvikle dig som gamer på både det tekniske, det mentale og det fysiske plan.

 

Lærere på E-sportslinjen

 
Tobias  
   

Derudover er der undervisere kommer fra Esport service.

 

Skolens kostpolitik sikrer dig en sund, alsidig og nærende kost ved siden af din træning.

 

Til forældrene

Hvorfor lade dit barn bruge tid på e-sport på en efterskole? På Gudenaadalens Efterskole er dit barn først og fremmest efterskoleelev, dernæst e-sportsudøver. Vi skaber rammerne for at dit barn kan få en oplevelse for livet og samtidig dyrke sin passion indenfor e-sport.

 

På Gudenaadalens Efterskole er fællesskabet vigtigt. Vores elever oplever glæden ved at gøre noget sammen, at præstere som et hold, samtidig med at de udvikler sig som mennesker.

 

Når dit barn er på efterskole, sker der hele tiden så meget, at det ikke er muligt at bruge al tiden på computer. Vi skaber det gode fællesskab igennem mange sociale aktiviteter, almindelige skoletimer, pligter, ture ud af huset og andre tiltag. Desuden sikrer vi, at dit barn er fysisk aktivt mindst 3 timer om ugen i den obligatoriske gymnastik, som er en del af pakken på Gudenaadalens Efterskole. Igennem gymnastikken bliver dit barn en del af et stort og unikt fællesskab som kulminerer med en masse opvisninger i foråret.

 

 

 

BLIV ELEV PÅ GUDENAADALEN