• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Efterskolernes dag

Efterskolernes dag søndag den 27/9 2020 er aflyst

 

Efterskolernes dag 2020 på Gudenaadalens efterskole får en anden struktur end normalt – dette skyldes COVID19.

søndag den 27. september 2020

Tidligere har man blot kunne møde op, men i år bliver det med tilmelding på skolens hjemmeside. I får mulighed for at vælge mellem 7 forskellige ankomsttidspunkter, hvor der er plads til 20 familier. For at begrænse antallet af personer på skolen, må hver mulig kommende elev kun medbring far og mor – dvs. en familie består maksimalt af 3 personer.

 

HUSK AT DER ER TILMELDING TIL EFTERSKOLERNES DAG 2020

 

I bliver modtaget ved skolens indkørsel og blive vist hen til skolens foredragssal, hvor der vil være en introduktion til skolen. Herefter vil der være mulighed at få en forfriskning og en samtale med personale og udvalgte elever. Det kommer til at foregå i vores hal ved cafébord, så der kan holdes afstand.

 

Der er ikke mulighed for rundvisning på skolen af de nuværende elever, men på vejen fra foredragssalen til hallen vil der være elever, der er aktive på deres linjefag.

Vi er kede af, at vi ikke kan åbne vores skole helt op, men håber at videorundvisning, oplægget i foredragssalen og samtalerne i hallen, alligevel kan give jer et godt indblik i vores skole.

Der er starttidspunkter kl. 1200, 1245, 1330, 1415, 1500, 1545 og 1630

Når der er 20 familier på et ankomsttidspunkt, lukker det ned og det er ikke længere muligt at bruge det og må vælge et andet.

I har mulighed for at komme på venteliste til efterskolernes dag. Skriv hvilket tidspunkt I ønsker og I får besked lørdag den 26. september i løbet af formiddag, hvis der er kommet en ledig plads. Send en mail til st@gudenaadalen.dk

Det er vigtigt, at I kommer lige før det ankomsttidspunkt I har booket, så vi er så få på skolen på samme tid som muligt.

 

HUSK AT DER ER TILMELDING TIL EFTERSKOLERNES DAG 2020

Der vil også være mulighed for at se skolen 25. oktober 2020. Tilmelding er åben - klik her

Hvis der ikke er flere tidspunkter, så er efterskolernes dag fyldt op, og der er ikke flere der kan deltage.