• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Håndbold

På Håndboldlinjen på Gudenaadalens Efterskole er der plads til alle.  Det vigtigste er, at du har motivationen til at udvikle dig og kan lide at spille håndbold.

Gennem træningen, som vil have et stort individuelt fokus, vil du udvikle alle dine håndboldmæssige kompetencer, opnå en større forståelse for spillet og lære at planlægge og forstå træning.
Vi arbejder med både de taktiske og tekniske elementer af spillet og du får lov at afprøve disse i kampsituationer. Vi træner primært kønsopdelt .

På håndboldlinjen vil du også lære de grundlæggende principper for, hvordan god håndboldtræning bygges op, og du vil få muligheden at deltage i planlægningen af træningen, så du efter opholdet kan tage hjem til din egen klub og blive hjælpetræner.

 

Udover undervisningen på skolen deltager vi i arrangementer i efterskoleregi – det være sig turneringer arrangeret af andre efterskoler, turneringskampe på hverdage, kampe mod elevernes tidligere klubber, deltagelse i håndboldstævnet i Regionen, som giver adgang til DM for efterskoler, m.m.

 

Håndboldlinjen deltager fra skoleåret 2017-18 til skoleligaen.

En del af undervisningen vil også omhandle fysiologi og anatomi samt et forløb om idrætsskader. 

Lærere på håndboldlinjen

Lars

Ole

 

 

BLIV ELEV PÅ GUDENAADALEN