• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Kor-workshop 2019

Kor-workshop på Gudenaadalens Efterskole er for dig der elsker sang og musik.

 

Du får to dage fyldt med sang, musik, aktiviteter, hygge, leg og masser af gode oplevelser.

 

Vores musiklærerundervisere, Nina Guldager, står for workshoppen som foregår d. 23.-24. maj 2019 og er rettet mod 7.-8. klasser. Workshoppen foregår i hverdagene og er således primært rettet mod skoler som har lyst til at få et par anderledes og inspirerende dage med sang og musik.

TIL SKOLER OG LÆRERE:
Det står jer frit for, om I vil komme med hele klasser, valghold, frivillige elever eller noget helt fjerde. Gør det, der passer jeres skoleform bedst – bare de unge mennesker kan lide at synge. På den måde når vi nemlig vores mål om at samle et stort kor bestående af sangglade teenagere og booste dem og deres lærere med en kæmpe fællesskabende oplevelse.

Vi vil gerne, at I hjælper os lidt ved at lytte til korsangene i forvejen, så eleverne kender sangene, men de læres her på skolen.

 

Om eftermiddagen, aftenen og natten står vi her på Gudenaadalens Efterskole for tilsyn, så de deltagende lærere kan komme hjem – men der er mulighed for overnatning, hvis dette ønskes.

 

PROGRAM:
Programmet starter kl. 9 om torsdagen og slutter fredag med koncert for forældrene fra kl. 17-18. Dagene vil bl.a. byde på masser af korsang, fællesgymnastik og fri afbenyttelse af vores faciliteter. Eleverne overnatter på skolen, som 'rigtige' efterskoleelever.

Kort sagt tilbyder vi alt det, der fylder i dagligdagen, når man går på efterskole.

 

PRIS:
Det koster 50 kr. pr. elev (Forplejning er naturligvis inkluderet)

 

TILMELDING:
Skriv til Nina Guldager på ng@gudenaadalen.dk