• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Kreativ

Til dig der altid ser nye muligheder og vild med at bruge dine hænder og din fantasi

 

Den kreative linje på Gudenaadalens Efterskole er for dig, der gerne vil gerne vil udvikle dine personlige, kreative ideer. Du er åben for ny inspiration og nye udfordringer og du har lyst til at fordybe dig inden for det kreative felt.

 

Formålet med den kreative linje er, at du - i et hyggeligt fællesskab med andre - udvikler dig på det kreative felt, uanset om du er begynder eller allerede har erfaring.  Du får et bredt kendskab til materialer, teknikker og arbejdsmetoder gennem varieret undervisning. Derudover får du nogle færdigheder, som du kan arbejde selvstændigt videre med, således at du udvikler din egen stil.

Du bruger fantasien og udfordres i din kreative tænkning og i at bruge dine hænder og får mulighed for at fordybe dig i projekterne og fremstille konkrete produkter, som vises frem ved diverse udstillinger.

 

 

Vi brænder for, at du er kreativ! Vi elsker, når du vender tingene på hovedet! Vi imponeres, når du tænker innovativt og genbruger eller gendanner materialer til nye former, funktioner og udtryk! Undervisningen veksler mellem fælles forløb og timer, hvor du selv er med til at bestemme, hvad du vil lave. Du vil kunne arbejde med bla. re-design, keramik, glas, maleri, tegning, stofmaling, syning af tøj og brugsting, læder, filtning, design, grafik, smykker, genbrugskunst og meget, meget mere. Det er nemlig din fantasi der skaber indholdet på den kreative linje! 

Du kommer til at arbejde i hyggelige, lyse og inspirerende værksteder 3 gange 90 minutter pr uge. Værkstederne kan du også bruge i din fritid. Det kreative værksted ligger centralt på skolen, så dine kammerater kommer tit forbi og kan se hvad du arbejder med.

Du bliver mødt af dygtige undervisere på linjen som hver især har speciale i forskellige materialer og teknikker.

 

I et hyggeligt fællesskab med andre udvikler du dig på det kreative felt, uanset om du er begynder eller allerede har erfaring. Vi leder altid efter nye inspirationsmuligheder både på skolen og 'ude af huset'. I foråret tager den kreative linje på inspirationstur til København, hvor de på tidligere ture bla. har besøgt Statens museum for kunst, kunsthåndværkere og lignende. I løbet af året vil der også være 3-4 linjedage, hvor vi blandt andet tager på tur og bliver inspireret af forskellige kunstnere. 
 

Vil du arbejde kreativt med dine egne ideer, og leder du efter en efterskole med kreativt linjefag, så er Gudenaadalens Efterskole lige netop DIG!

 

Lærere på kreativ linje

 

Lisa

Lone

BLIV ELEV PÅ GUDENAADALEN