• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Ledige stilling

Gudenaadalens Efterskole søger dygtig gymnastiklærer til drengegymnastik

 

Da en af vores gymnastiklærere har fået andet job, har vi brug for en engageret lærer, der kan indgå i vores lærerteam fra 1. august 2020.

Der er tale om en fastansættelse på fuldtid.

 

Vi har brug for en lærer, der kan indgå i vores gymnastiklærerteam i samarbejde med de 5 andre gymnastiklærere omkring den daglige gymnastiktræning og udarbejdelse af opvisningsprogram til elevernes Gymnastikopvisninger. Det er vigtigt, at du har god erfaring med gymnastik både på udøver – og instruktørniveau. Ligeledes skal du være en del af springlinjen, hvor du, i samarbejde med 2 kollegaer, skal varetage den daglige undervisning.

 

Du skal også kunne undervise i mindst et af følgende fag: Matematik (FP10) eller fysik (FP10).

Vi hører gerne om, hvad du ellers kan undervise i af boglige fag, og hvilke valgfag, du har interesse i at tilbyde.

 

Der vil også være kostskolerelateret arbejde inkluderet i stillingen ensbetydende med aften - og weekendtilsyn samt kontaktlæreropgave.

Gudenaadalens Efterskole er en Grundtvig/ Koldsk efterskole med 178 elever i 9. og 10. klasse. Vi er et godt og velfungerende medarbejderteam på 36 ansatte. Vi har en veludbygget skole med gode faciliteter beliggende i et naturskønt område med Gudenåen som nærmeste nabo.

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Jesper Emil Sørensen eller viceforstander Torben Stampe på 8646 3133.

 

Der vil være mulighed for at komme og se skolen, samt høre mere om stillingen mandag den 24/2 kl. 1900 Tilmelding hertil på je@gudenaadalen.dk

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest den 9/3 2020 kl. 1200 og sendes til: je@gudenaadalen.dk