• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Måltider

Morgenmad

Havregryn, cornflakes, müsli, tykmælk, minimælk, franskbrød, rugbrød, ost, marmelade, frugt, og te. Derudover suppleres med knækbrød, yoghurt, juice, og på søndage blødkogte æg, honning og rundstykker.

Formiddagsservering

Rugbrød, ost og vand evt. rest af franskbrød fra morgenmaden

Middagsmad

Der veksles mellem alle kødtyper. Fisk og vegetarretter 3-4 gange om måneden. I vinterperioden serveres også supper og mælkeretter.

Der er frugt hver dag.

Eftermiddagsservering

Friskbagte boller og frugt.

Aftensmad

Aftensmaden består af ta`selv bord med 4 slags pålæg, rester fra middagsmad, rugbrød, franskbrød, salatbord. Hertil er der tee og mælk.

Aftenservering

Der er frivillig servering, som består af kage eller knækbrød.

Spisetider

  700   morgenmad
1215   middag
1815  aftensmad

(1030 - mokost søndag)

Forventninger i spisesalen

  1. Der forventes almindelig takt og tone i spisesalen
  2. Vi forventer, at du behandler maden med respekt, også selv om det ikke er din livret.
  3. Maden skulle gerne række til alle i 1. omgang. Har I brug for opfyldning, så se på ta`selv bordet eller spørg i køkkenet.