• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Rytme

Denne linje er noget for dig, som ønsker at gå i dybden med den rytmiske gymnastik. Du vil med sikkerhed udvikle dig som gymnast, det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvor vildt det bliver.

Du har 3 x 90 minutters træning om ugen, hvor vi har tid til at sætte fokus på gymnastikkens grundlæggende teknikker som de svingende, de førte og de frie bevægelser. Udtryk, centerkontrol, balance, styrke, afsæt/landing, seje spring over gulv og masser af træning med klassiske og alternative håndredskaber vil også fylde timerne … så vi behøver bestemt ikke at kede os!

Vi vil udfordre dig med seje, rolige og funkede serier, moderne dans, udfordrende koreografier og mange andre vilde vinkler inden for gymnastikken.
Du vil også blive stærkere og mere udholdende, da fysisk træning er en absolut nødvendighed for at blive en dygtig gymnast.

Du kommer til at ”nørde” i detaljer…

Du vil i løbet af foråret komme ud til ca. 15 opvisninger, hvor du sammen med resten af skolen skal vise, hvad vi kan inden for gymnastikken. Her vil du opleve et kæmpe sus, når vi indtager gulvet og sammen leverer en fed opvisning.
DM i rytme tilbydes som valgfag. Her får du muligheden for at perfektionere en rytmeserie og konkurrere mod andre efterskoler.

Det er ingen forudsætning, at du har dyrket gymnastik før skolestart, men du skal have lyst til at udfordre dig selv samt at blive udfordret. Linjen kræver, at du er engageret og motiveret.

Lærere på rytmelinjen

 

Annie

Marianne

Stine

Maria

BLIV ELEV PÅ GUDENAADALEN